voorbeeld

MCU projecten

Nederlandse projecten

Locatie: In heel Nederland
Klant: Meerdere bedrijven in Nederland
Project: Watertanks, bruggen, sluizen en staalconstructies
Datum van het project: van 2015 tot en met halverwege 2017
Klimaatomstandigheden: Van hoge zomerse temperaturen tot koude winterse temperaturen (ook toegepast bij -1.5 graden celsius)
Ondergrond: Staal en oude coating
Voorbehandeling: Diverse voorbehandelingen.
Systeem: MCU-Miozinc, MCU-Miomastic, MCU-Topcoat, MCU-Aluprime, etc.

Lees minder

Sinds de aftrap van MCU Coatings in april 2015, zijn er al diverse objecten voorzien van deze coatings. Hodij Coatings is importeur en distributeur van de MCU Coatings producten in Nederland.

De unieke technologie van MCU Coatings maakt toepassingen onder bijna alle (weers-) omstandigheden mogelijk, dit betekent dat er gedurende het hele jaar geschilderd kan worden. MCU heeft zich de afgelopen jaren bewezen door ook in de winterperiode een groot aantal projecten te realiseren. Zo heeft gemeente Ameland werkzaamheden buiten het toeristische seizoen kunnen laten uitvoeren; de vuurtoren van Ameland is na een kunstproject in de bekende rood witte kleuren geschilderd met de coatings van MCU. En ook voor ander (gemeentelijke) projecten heeft MCU Coatings zich bewezen door projecttijden aanzienlijk te verkorten.  

  • slide
  • slide
  • De beste bescherming begint met antwoord op uw vraag en advies op maat. Neem contact op, wij vertellen u graag meer over de kracht van MCU-Coatings.

    Contact opnemen