Bewezen kwaliteit en de hoogste standaard: daar kunt u van op aan!

Unieke eigenschappen staan garant voor een optimaal resultaat en een lange levensduur


Bewezen kwaliteit en de hoogste standaard

U werkt met producten en technieken waar u van op aan kunt. Daarom kiest u voor coatings waarvan u zeker weet dat ze elke test doorstaan. Al meer dan 30 jaar weerstaan de hoogwaardige beschermingslagen van MCU-Coatings corrosie, tijd en invloed van klimaat en chemicaliën.

ISO en NORSOK

Onze bewezen technologie voldoet aan de strengste eisen. Het systeem MCU-Miozinc 140 µm + MCU Topcoat 80 µm, voldoet aan de standaard EN ISO 12944-6: 1998 voor C5-I/H  en C5-M/H. Daarmee zijn onze één component vochtuithardende polyurea bestand tegen zware maritieme en industriële invloeden en omgevingen.

MCU-Coatings systemen zijn getest volgens de zwaarste prequalificatietesten en voldoen aan NORSOK met waarden van onderroest beneden of kleiner dan 3 mm, zelfs na 2,5 keer de vereiste blootstellingsperiode. Zowel in het koude klimaat van Alaska of het droge Afrika tot aan het vochtige Zuid-Oost-Azië, presteert MCU-Coatings keer op keer beter dan de meest bekende twee componenten epoxy coatings.

De coatings voorzien in maximaal gebruiksgemak door eenvoudige voorbereiding en applicatie. Ook de impact op gezondheid, veiligheid en milieu voldoen aan strenge toetsing.

Een oersterke corrosiewering, overal en voor extreem lange tijd

De levenscyclus van MCU-Coatings kan tot 3 maal langer zijn, vergeleken met een epoxy/polyurethaan systeem. Dat betekent een levensduurverwachting van tenminste 15 jaar in een omgeving. die elke dag het uiterste vraagt van uw kunstwerk of staalconstructie.

pdf file COT (MCU-Miozinc / MCU-Miomastic / MCU-Miotopcoat)
pdf file ISO (MCU-Miozinc / MCU-Topcoat)
pdf file COT (MCU-Zinc / MCU-Quickcure / MCU-Miotopcoat)
pdf file Norsok Standard M 501 System 1 MZ-MM-MTC
pdf file Potable Water
pdf file Hechtingsproeven Italië
pdf file Drinking water MCU-Mastic NS
pdf file Norsok Standard M-501 System 1 AP-MM-TC

De beste bescherming begint met antwoord op uw vraag en advies op maat. Neem contact op, wij vertellen u graag meer over de kracht van MCU-Coatings.

Contact opnemen