Vanaf vandaag werkt u sneller, bent u weersonafhankelijk en kunt u het hele jaar door schilderen

Corrosie, klimaat of slijtage. Niets heeft grip op uw kunst- of waterwerk, alleen de technologie van MCU-Coatings.


De kracht van eenvoud, de flexibiliteit van de slimste coating

Een goede bescherming is niet voldoende. De beste coating, daar is het u om te doen. Bestand tegen elke invloed van klimaat en chemicaliën, waardoor corrossie voor langere tijd wordt geweerd. Met de één component vochtuithardende polyurea van MCU-Coatings levert u prestaties die eerder onmogelijk leken.

Wapen uw kunstwerken of staalconstructies met een technologie die zich jaar na jaar blijft bewijzen. Anders dan traditionele epoxy en polyurethaan systemen bestaan de MCU-Coatings uit een 100% zuiver hars. Dit maakt de coatings oersterk en legt een nagenoeg onverwoestbare beschermlaag op staal, beton, aluminium en ijzer.

Minder tijd, lagere kosten, de beste resultaten

Juist in werkvelden als de offshore, marine, bouw en zware industrie, draait het om kwaliteit en duurzaamheid. Om topproducten die allround beschermen en bovendien gebruiksgemak en kostenbesparing garanderen, werkt u alleen met het beste dat u kunt krijgen.

MCU-Coatings zijn onder bijna alle omstandigheden aan te brengen. Zelfs bij een luchtvochtigheid van 99% en temperaturen tot -15 ºC. Na applicatie zijn gecoate oppervlakken bovendien in 30 minuten overschilderbaar en binnen 45 minuten bestand tegen immersie. Daarmee is het mogelijk om in één dag een 3-laags verfsysteem aan te brengen, dat jarenlange bescherming biedt.

Flexibele coatings, oneindige bescherming

Onze technologie is ontwikkeld voor uw gemak en zekerheid. Bij reguliere epoxy-PU systemen worden doorgaans ruim 20 soorten verf gebruikt. Met MCU-Coatings heeft u voldoende aan 4 producten en 1 verdunner om corrosieweerstand te bieden. U bespaart tijd, kracht en materiaalkosten.

Onze coatings zijn net zo flexibel als uw behoefte. Een sterke primer voor een grondige basis, een sneldrogende tussenlaag voor een solide hechting of een topcoat die elke omstandigheid aankan. Elke MCU-Coating heeft unieke eigenschappen, maar het resultaat is altijd hetzelfde: de meest superieure bescherming.

De beste bescherming begint met antwoord op uw vraag en advies op maat. Neem contact op, wij vertellen u graag meer over de kracht van MCU-Coatings.

Contact opnemen